Foodcounter Woonboulevard Eijerkamp

 

Deze foodcounter is op maat gemaakt met roestvrijstaal werkblad, glazen vitrinebakken en voorzien van handgebakken oud Hollandsche tegels.

 

Directiekantoren Event Medical Service

 

 

Little Dutch Buddha was bij EMS verantwoordelijk voor de inrichting van twee directie kantoren. Hierbij hebben wij grote houten  bureautafels en de zithoekjes verzorgt. 

 

De opdrachtgever sprak de wensen en ideeën uit, Little Dutch Buddha bood verschillende artikelen aan die hierop aansloten. Gezamenlijk zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen.

 

Tuinset voor particuliere opdrachtgever

 

 

Na de wensen bij de opdrachtgever geïnventariseerd te hebben, is Little Dutch Buddha op zoek gegaan naar artikelen die op deze wensen aansloten. 

 

Het eindresultaat is een robuuste custom made eettafel van steigerhout, met zwarte comfortabele Wicker stoelen. De tafel is donker gebeitst en afgelakt, zodat deze buiten buiten kan blijven staan.

Tuinset voor particuliere opdrachtgever

 

 

Nadat de opdrachtgever had aangegeven wat zijn wensen waren op het gebied van een nieuwe tuinset, is Little Dutch Buddha op zoek gegaan naar artikelen die op deze wensen aansloot.

 

Het eindresultaat is een onbewerkte hoge eettafel met zitkrukken van steigerhout.

Mobiele foodcounter Pide Pain

 

De mobiele foodcounter bestaat uit verschillende losse onderdelen die met steigerhout bekleed zijn. De onderdelen kunnen los van elkaar of in zijn geheel als complete foodcounter gebruikt worden.

 

De foodcounter is mobiel en verrijdbaar door middel van wieltjes en losse inklapbare onderdelen.