Sloophouten Kasten

Uniek & Handgemaakt

Onze kasten/ producten zijn eigentijds, uniek, origineel en worden stuk voor stuk met zorg en passie met de hand vervaardigd tot een mooi en kwalitatief eindproduct en past in ieders interieur. 

Wat is sloophout

Sloophout is een verzameling voor tweedehands hout, hout wat vrijkomt bij het afbreken of slopen van panden en houten objecten zoals boten en oude houten producten, onze meubels worden hierin ook voorzien en zo dragen wij hierbij ook een steentje bij voor een beter milieu. 

Onderhoud kast

De kasten zijn voorzien van een goed dekkend verf systeem waar door er geen onderhoud nodig zal zijn d.m.v. een vochtige/ drogen doek is dit al voldoenden en zul je jaren plezier houden van deze producten. 

Afmetingen & Kleuren

Standaar kasten zijn en worden uitgevoerd in de basis kleuren wit Ral 9003 en worden voorzien van een licht grijzen binnen kleur met blanke legplanken, de standaard afmetingen van de kasten zijn 180 x 130 x 54cm, 180 x 150 x 54cm/ 200 x 150 x 54cm/ 220 x 160 x 54cm/ 240 x 160 x 54cm. daarnaast zij alle kasten tegen een meerprijs in iedere maat en kleur te verkrijgen.