Eiken Tafels

Eiken schuurplanken tafels

Heeft u een mooie woning, maar ontbreekt er nog een echte eye catcher zoals een mooie grote robuuste eetkamertafel? Dan is het tijd voor een mooie oude eiken schuurplanken tafel! Little Dutch Buddha maakt deze tafels met de hand en levert ze in verschillende afmetingen. 

 

En de naam zegt het eigenlijk al... dit is een tafel die van oude eiken schuurplanken gemaakt is. Alle planken zijn uniek van vorm, kleur en karakteristieke kenmerken, maar worden zo bij elkaar gezocht dat er een mooi en kwalitatief hoogwaardig eindproduct ontstaat: uw tafel!

Lange levensduur

Een oude eiken schuurplanken tafel is geschikt voor in elk type woning. Een nieuwe tafel kopen is een investering welke u niet ieder jaar doet en daarom is het belangrijk dat de tafel mooi blijft en lang mee gaat. Bij dit type tafel bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en een stevige en onderhoudsvriendelijke tafel.

Onderhoud tafel

In basis is de eiken schuurplanken tafel een onderhoudsvriendelijke tafel. Hij is robuust en gemaakt van unieke planken, wat wil zeggen dat de tafel hier en daar karakteristieken heeft. De tafelbladen zijn voor een lange levensduur, naar keuze, afgewerkt met een matte of donkere lak. Mocht u hier andere ideeën over hebben, dan zijn deze uiteraard bespreekbaar bij aanschaf van de tafel.

Afmeting & Onderstel

De bladen van de tafels zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, zie hiervoor de webshop. Naast de afmeting van de bladen kunt u de tafel nog meer customizen door er zelf een onderstel bij te kiezen. Little Dutch Buddha biedt 4 verschillende onderstellen aan: U- en X-poten aan de kopse kanten van het blad of een V- of dubbele kruispoot in het midden van het blad.